INGREDIENTS
Pasta de full
Formatge gorgonzola
Ceba caramelitzada
Tomàquet sec
Poma
Pernil d'ànec
Cibulet
PREPARACIÓ
Tallar la base de pasta de full, marcar un contorn de un cm. amb un gabinet i pintar-lo amb ou batut.
Pelar una poma i tallar-la a lamines. Posar la poma a coure durant 3 minuts amb aigua i sucre ( 2 o 3 cullerades)
Cobrir la pasta de full amb la ceba confitada, a sobre uns talls de gorgonzola, uns trossets de tomaquet laminat i per ultim uns talls de poma. Coure al forn a 180
Delicioses...a mi el pernil d'ànec em perd...i li ha de donar un toc a la tartaleta deliciós! Petons!
ResponEliminaGràcies Mònica, realment està molt bona!
ResponEliminaPetons
Ben fàcils de fer, Chus!
ResponEliminaRapides i bones, Marina!
EliminaQue fàcils i quin resutat més bo!! m'agrada de la ceba i la poma!!
ResponElimina