dimecres, 16 de febrer del 2011

SEMIFRED DE XOCOLATA


Ingredients

80gr de farina
80gr de sucre
40gr de xocolata
2 ous

250gr de xocolata de cobertura 
200ml de nata
3 clares d'ou
2 fulls de gelatina
cacao en pols

Preparació

Per el pa de pessic, separar les clares dels rovells i montar les clares a punt de neu.
Blanquejar els rovells amb el sucre, afegir-hi la farina y el cacao tamizats, per últim afegir-hi les clares a punt de neu. Poseu en un motlle desmontable i coeu al forn precalentat a 180º uns 10 minuts.
Desfer la xocolata al bany Maria i reservar. Montar la nata i montar les clares. Desfer les fulles de gelatina amb 3 o 4 cullerades d'aigua i afegir-la a la xocolata. Afegim a la xocolata la nata i les clares, posar la mescla sobre el pa de pessic i deixar refredar unes hores a la nevera, desmotllar i espolvorejar amb una mica de cacao.
A mi no m'agrada gaire el dolç i no hi poso sucre, pero si sou molt llaminers podeu posar sucre a la nata al muntar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada