Ingredients
2kg i mig de de tomàquets
2 pomes
1kg i mig de sucre
1barra de canyella
2 llimones
Preparació
Escaldar els tomàquets per poder-los pelar facilment, tallar-los a trossos petits i treure les granes sobre una escorredora i així recollir el suc. Han de quedar 2 kg nets de polpa de tomàquet.
Pelar les pomes i tallar-les a trossos molt petits. Posar a bullir els tomaquets i les pomes amb el suc colat que deixen anar els tomaquets. Coure 20 minuts fins que la fruita quedi tova. Afegir-hi una barra de canyella i 1kg i mig de sucre, remenar perque quedi ben desfet, i coure 20 minuts. Tirar-hi el suc de les llimones i acabar de coure uns 5 minuts fins aconseguir el punt. Ha de quedar confitat, espès i d'un color vermellós daurat.
Guardeu-la per menjar amb formatge de drap o poseu-la per sobre d'una torrada amb formatge de cabra i uns minuts al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada