dimarts, 5 de juliol de 2011

COCA DE TOMÀQUET AMB FORMATGE DE CABRA - TOMATO AND GOAT CHEESE FOCACCIA


Ingredients:
pasta de full
tomàquet cherry
formatge de cabra
fulles d'alfàbrega

Preparació:
Preparem la pasta de full amb la forma que volguem, li fe una vora, la pintem amb ou batut, i l'efornem. Un cop estiqui quasi cuita, afegim el formatge de cabra, els tomàquets cherry obert per la meitat amb una mica de sal i oli i les fulles d'alfàbrega. Ho enfornem fins que el formatge estigui ros.

-English version:


Ingredients:
puff pastry
cherry tomatoes
goat cheese
basil leaves

Procedure:
We prepare the puff pastry in the shape we want, we can put a frame on, and we paint it with an egg and we put it in the oven. Once it is golden brown and we add the goat cheese, cherry tomatoes open in half with some oil and basil. We put it in the ovenuntil the cheese is roasted. Preparem la pasta de full amb la forma que volguem, li fe una vora, la pintem amb ou batut, i l'efornem.

1 comentari:

  1. Noia, que ràpid i fàcil de fer, no?? aquest me l'apunto que ha de ser deliciós!! Encantada de trobar-te! em quedaré per aquí una estona...petons

    ResponElimina