dilluns, 25 de juliol de 2011

FILET DE VEDELLA AL PEBRE VERD - BEEF TENDERLOIN IN BLACK PEPPER SAUCE



Ingredients:
-filet o filets de vedella
-arròs per a la guarnició

Ingredients per a la salsa:
-ceba
-pebre verd en boles
-nata líquida
-sal
-conyac

Preparació:
Sellem la carn per evitar que sagni i, un cop feta la salsa, el tornem a posar dins la cassola per calentar-lo.

Salsa (primera opció), amb base de salsa espanyola:

Prenent com a base la salsa espanyola, hi afegim el pebre verd i la nata líquida.

Salsa (segona opció):

Triturar una ceba fins que gairebé no tingui textura de ceba i la sofregim. Afegim conyac a la ceba i deixem que cogui fins que s'evapori l'acohol. Afegim aigua i una pastilla de brou. Llavors passem tota la barreja per la batedora. Ho tornem al foc i hi afegim les boletes de pebre, lentament. Finalment, amb foc lent, afegim la nata líquida i lliguem una salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada