dijous, 21 de juliol de 2011

PASTA DE FULL AMB CARBASSÓ



Ingredients:
-una làmina de pasta de full
-carbassó tallat molt fi
-formatge de cabra
-tomàquets cherry
-ou per pintar

Preparació:
Pintem la pasta de full amb l'ou i la posem amb la forma desitjada al forn, durant uns 7 o 8 minuts a 200ºC.
Passem els talls de carbassó per la planxa volta i volta i el retirem. Treiem la pasta de full, col·loquem les làmines de carbassó fent una capa, fem una nova capa de formatge de cabra, i una altra capa de carbassó que ho tapi tot i tomàquets cherry. Ho enfornem tot de nou fins que tot estigui daurat i cuit.

Aquesta recepta es pot fer tant amb carbassó cru (que queda més cruixent) com amb carbassó a la planxa.

-English version:


Ingredients:
-puff pastry sheet
-zuchinni
-goat cheese
-cherry tomatoes
-1 egg

Procedure:
We paint the puff pastry with the egg and we put it in the oven with the shape we want, for 7 or 8 minutes at 200ºC.
In a pan, painted with a little bit of olive oil, we roast the zuchinni until it is soft and we put it aside.
We take the pastry out of the oven and cover it with a sheet of zuchinni, then a sheet of goat cheese, and finally another sheet of zuchinni and the cherry tomatoes.
We put it again in the oven until everything is roasted.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada