dilluns, 25 de juliol de 2011

XAMPINYONS FARCITS - STUFFED MUSHROOMS



Ingredients:
-xampinyons
-pernil salat
-porro
-all
-julivert
-cibolet
-parmesà

Preparació:
Rentar els xampinyons i tallar-los el peu i col·locar-los cap per amunt sobre la safata de forn. En una paella, posem porro picat i el saltegem. Hi afegim sal, oli d'oliva i oebre, all i julivert, i finalment afegim el pernil tallat a trossets. Treiem de la paella del foc i omplim els xampinyons amb l'ajuda d'una cullera. Posem els xampinyons dins del forn A 180ºC fins que siguin quits. Els retirem i afegim el formatge parmesà i el cibolet tallat fi.

-English version:


Ingredients:
-mushrooms
-ham
-leek
-garlic
-parsley
-chives
-parmesan cheese

Procedure:
Clean the mushrooms and cut the tails. Put on an oven sheetpan, the head facing down. In a pan, we put the leek cut into pieces and we fry it in olive oil. We add garlic and parsley, and finally the ham. We leave it to fry for a while, until roasted. We add a little bit of salt and pepper. 
We put it aside. With a spoon, we fill the mushrooms with the mixture, and we add some parmesan cheese on top, zested. We put it in the oven at 180ºC until done. Once it is done, we add chives, cut in small pieces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada