diumenge, 19 d’agost de 2012

ENTRECOT





INGREDIENTS

1 entrecot de 600 g
cebes
4 patates
60 g de nata
80 g de mantega
1gotet de vi blanc
4 cullerades de sucre
1/2 l de Pedro Ximenez



PREPARACIÓ

De tant en tant a casa els agrada menjar un bon tros de carn, jo compro uns entrecot de uns 600 o 700 grams tot en un tros i el mengem entre 4.
Per fer la carn no i ha cap secret, que sigui bona i prou.
Per l'acompanyament vaig fer una ceba confitada i puré de patata, regat amb una reducció de Pedro Ximenez.
La ceba cal tallar-la ben fina, posar-la a la paella amb una mica d'oli d'oliva i paciència peque te que coure molt a poc a poc, amb una mica de sal i al principi tapada. Quan agafa color i tiro el vi blanc i les 4 cullerades de sucre, i que acabi de coure lentament.
Pel puré de patata cal bullir les patates, un cop cuites i escorregudes, en calent, jo les aixafo amb la nata i la mantega.
El Pedro Ximenez el poso al foc, que redueixi, fins que tingui una consistencia de salsa.
Finalment amb la planxa molt calenta coc la carn amb una mica de for de sal i pebre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada