dimarts, 21 d’agost del 2012

GELAT




INGREDIENTS

6 ous
6 cullerades grans de sucre
500g de nata
2 baines de vainilla
un polsim de canyella

PREPARACIÓ

Primer obrim les baines de vainilla i en traiem la polpa, hi ho fem infusionar amb 100 g de nata (la polpa i les baines), ho deixem en repòs a la nevera 12 hores
Separarem les clares dels rovells. Muntem les clares a punt de neu. Blanquegem els rovells amb el sucre, afegim la nata infusionada amb la vainilla (sense les baines) i la canyella.
Muntem el 1/2 l de nata i afegir-la als rovells, quan estigui ben integrat afegir les clares muntades.
Posar la barreja a la geladora i seguir les instruccions del vostre aparell, jo ho faig amb la Kitchenaid.
Si no teniu geladora poseu la crema al congelador, i quan comenci a congelar la trèieu i la remeneu amb les varilles, aquest procés el repetiu uns quants cops, es mes entretingut de fer però el resultat es força acceptable.
La vainilla es compra per internet, es conserva molt de temps tapada amb un pot hermètic i no te res a veure amb la que venen al super.
El procés sense geladora es una mica pesat però queda bastant cremós.
I podeu afegir xocolata a trossets o la mitat de vainilla i 4 o 5 cullerades de xocolata pur, de la marca Valor diluïda amb nata i tindreu un exquisit gelat de xocolata.
Proveu-lo val la pena!!!
Nosaltres en mengem tot l'any.



He trobat al Mercadona uns cornets per menjar el gelat boníssims, els nens estan encantats. Son aquests





1 comentari:

  1. Que bo! Sempre m'ha agradat la idea de fer gelats, pero no m'atreveixo! Crec que és massa complicadet per mi! Jolin! Soc nova per aqui, pero per twitter t'he descobert i ja tens una seguidora més :) Et deixo el link del meu blog per si et vols passar: queteapetecehoy.blogspot.com. Les meves receptes són molt sencilletes pero ho faig amb ilusió que agradin! Una abraçada.

    Laura

    ResponElimina