diumenge, 23 de setembre de 2012

LLOM AMB AMETLLES




INGREDIENTS

Un tros de llom de dos colors d'uns 500 g
2 cebes
un raig de conyac
200 ml de llet
200 ml de nata
100 g d'avellanes torrades
oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

En una cassola amb una mica d'oli enrrosir el llom, previament salpebrat i reservar.
Tallar la ceba a daus no gaire grans i rostir-la a la cassola on hem cuit el llom, quan agafi color i tirem el conyac i el deixem reduir, afegim la llet i les avellanes torcejades i deixem coure uns 20 minuts.
Mentrestant tallem el llom ni prim ni gaire gruixut.
Afegim la nata a la cassola, rectifiquem de sal i seguidament i posem el llom, deixem coure 10 minuts i ja el tenim llest.
Jo el serveixo acompanyat d'arròs blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada