diumenge, 30 de setembre de 2012

PATATES HASSELBACK


Aquestes patates  son típiques de Suècia son molt fàcils de preparar i resultant un bon acompanyament per molts plats, o soles!.





INGREDIENTS

Patates
alls
oli d'oliva
flor de sal
mantega

PREPARACIÓ

Rentar les patates molt be, doncs les prepararem amb pell.
Es tracta de fer uns talls a la patata però sense arribar a tallar-la del tot. Una bona manera de fer-ho es utilitzant una cullera, així:









Agafar un all i tallar-lo a lamines. posar una lamina d'all entre cada tall de patata, amb una mica de sal fina i unes gotes d'oli. 




Posar-les en una safata de forn i posar sobre de cada patata un tros de mantega i una mica de sal gruixuda. Coure-les a uns 190º fins que estiguin cuites, això dependrà del tamany de les patates.

3 comentaris:

  1. Oooh! I tant que han de ser bones!
    Ara a la tardor aquestes patates calentones són una molt bona proposta per lluir al plat!

    ResponElimina
  2. la veritat és que han de ser bonissimeees!! les he vist moltes vegades pero mai les he fet, m'he d'animar perquè segur que les repetiré! petons

    ResponElimina
  3. M'agrada lo vistoses que son i tb han d'estar ben bones! En quedo per aqui pegant una ullada. Petons

    ResponElimina