dimarts, 30 d’octubre de 2012

CODONYAT




INGREDIENTS

2 Kg de codonys
1'5 kg de sucre
el suc d'una llimona

PREPARACIÓ

Rentar els codonys i posar-los a bullir sense pelar, fins que estiguin tous. 
Pelar-los, tallar-los a trossets i posar-los en una cassola amb el sucre, ha de coure a foc mínim durant 2 o 3 hores.
Quan tingui un bonic color afegir el suc de llimona i triturar, deixar coure uns 15 minuts, però aquest cop remenant  tot sovint doncs s'enganxa amb facilitat.
Posar el codonyat en un motlle i deixar refredar 12 hores.




El codonyat es guarda a la nevera molt de temps.

2 comentaris:

  1. que bo el codonyat fet a casa!! realment t'ha quedat perfecte!! petons

    ResponElimina
  2. El codonyat de casa no té res a veure amb lo de compra!!! Quin color més bonic té el teu!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina