divendres, 26 d’octubre de 2012

PER TOTS SANTS PANELLETS





INGREDIENTS

500 gr d'ametlles marcona crua
400 gr de sucre glas
2 ous
60 g de patata
60 g de moniato
pinyons
1 llimona
cacau en pols

PREPARACIÓ

Moldre les ametlles ben fines
En un bol hi posem la patata i el moniato, previament bullits i escorreguds, els aixafem amb una forquilla, quan estigui ben fina hi afegim el suucre i ho barregem fins que quedin ben integrats, per afegir-hi l'atmetlla i un ou batut, ho amassem bé i en fem 3 parts pels diferents gustos.
Per fer el de pinyons, mullem les boletes de pasta amb clara d'ou i enganxem els pinyons i els pintem amb ou.
Per fer els de llimona, afegim a la pasta la ratlladura de llimona i unes gotes de suc o esencia de llimona.
Per fer el de xocolata, afegim a la pasta el cacau en pols.
Un cop fetes totes les boletes, les posem al forn a 190º fins que estiguin rossos, uns 7 o 8 minuts.





1 comentari:

  1. que booons!! Jo ja tinc els ingredients comprats, ara només falta que tingui les ganes per fer-los!! jeje petons

    ResponElimina