dilluns, 8 d’octubre de 2012

CONILL AMB SAMFAINA




INGREDIENTS

1 conill
1 albergínia
1 pebrot vermell
1 tomàquet madur
2 alls
1 fulla de llaure
1/2 got de conyac
sal, oli, pebre



PREPARACIÓ

Salpebrar el conill i rostir-lo a la cassola amb una mica d'oli, quan estigui ben ros tirar-hi el conyac i deixar reduir.
Mentrestant tallar la l'albergínia, el pebrot, els alls i el el tomàquet pelat a daus petits per fer la samfaina. En una paella posar oli i quan estigui calent tirar-hi el pebrot, l'albergínia i els alls. Salar al gust i anar remenant. Quan les verdures estiguin casi cuites afegir-hi el tomàquet i acabar de coure a la cassola amb el conill.




1 comentari:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al teu bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 18000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina