Un altre idea de la Lorraine Pascale. Uns rotlles de pasta de full amb cansalada fumada i formatge.
INGREDIENTS
Pasta de full
cansalada fumada
formatge curat o parmesà
mostassa
ou
PREPARACIÓ
Estendre la pasta de full, posar a sobre els talls de cansalada, tallar la pasta de full a la mida de la cansalada.
Un cop tallats el rectangles de pasta de full, pintar-los amb mostassa, posar-hi formatge ratllat i la cansalada a sobre i enrotllar.
Ara que estan a punt els deixem reposar a la nevera 30 minuts, perquè al coure-les no perdin la forma, les meves han perdut una mica la forma perquè he oblidat aquest pas.
Ara que estan a punt els deixem reposar a la nevera 30 minuts, perquè al coure-les no perdin la forma, les meves han perdut una mica la forma perquè he oblidat aquest pas.
Preescalfar el forn a 200º i coure fins que estiguin ben daurats
Quina gràcia! Les faré, Chus. Han de ser boníssimes, amb la mostassa!
ResponEliminacrec que ho tinc tot a punt....i són irresisitibles!!
ResponElimina¡Qué ricos!, con ese toque de mostaza tiene que estar espectaculares. Un besote.
ResponEliminaQuin aperitiu més atractiu!
ResponElimina