divendres, 22 de març del 2013

MAGDALENES D'ESPELTA



INGREDIENTS

100 g de farina d'espelta
100 g de farina de Maizena
200 g de sucre
170 g d'oli d'oliva suau
4 ous
1 cullerada de vainilla
la ratlladura d'una taronja
el suc de 1/2 taronja
1 sobre de llevat

PREPARACIÓ

Preescalfar el forn a 250ª, al posar les magdalenes baixar la temperatura a 215ª.
Separar els rovells de les clares.Batre els ous amb el sucre, fins que dobli el seu volum.
Afegir el suc i la ratlladura de taronja, la vainilla i l'oli, remenar.
Tamisar les farines amb el llevat i afegir-les a la preparació.
Repartir en motlles i ensucrar.
Fornejar a 215 º durant 3 o 4 minuts, després baixar la temperatura a 190 i acabar de coure.








2 comentaris:

  1. amb el suc de taronja deuen quedar molt bones!!

    ResponElimina
  2. La farina d'espelta al pa m'agrada molt, així que en format magdalena.... Una exquisites!

    ResponElimina