Dos receptes en una. Aprofitem la base d'un farcit per fer dos coses diferents.
INGREDIENTS
Farcit:
2 porros
3oo g de xampinyons
4 cullerades de nata
80g de pernil ibèric
Tulipes:
2 o 3 fulles de pasta filo
mantega
20 g de pernil ibèric
Crepes:
280 g de farina
500 g de llet
2 ous
1 culleradeta de sal
80 g de botifarra negra, per afegir al farcit.
100 g de formatge ratllat per gratinar.
PREPARACIÓ
En una paella amb oli, sofregir el porro tallat petit, quan agafi color afegir els xampinyons tallats ben petits , baixar el foc i deixar fer.
Un cop cuits lligar amb la nata, afegir el pernil tallat petit i apagar el foc.
Les Tulipes.
Escalfar el forn a 190º.
Per preparar les tulipes de pasta filo, cal tallar quadrats de la mateixa mida, pintar-los amb mantega i superposar tres lamines.
Posar-les en un motlle i coure-les al forn uns 5 minuts.
Un cop fredes ja es pode farcir.
Posar-les en un motlle i coure-les al forn uns 5 minuts.
Un cop fredes, ja es poden farcir
Les Crepes.
Posar en un bol la farina, la llet, els ous, una culleradeta de sal i batre, millor amb una batedora elèctrica per evitar grumolls. Ja tenim la massa de la crep.
Escalfar el farcit que ha quedat i afegir-hi la botifarra negre esmicolada, deixar-ho un parell de minuts i retirar del foc.
Ara s'han de fer les crepes, escalfar la crepera o una paella, untar-la amb una mica de mantega i fer la crep, quan estigui al punt, sense treure-la de la crepera, posar-hi el farcit al mig, deixar-ho uns segons i retirar.
Posar el formatge ratllat per sobre i gratinar.
.
m'encanta la fil·lo! recepta 10! petons
ResponEliminaTinc el mateix drap de cuina!! : D
ResponEliminaAmb aquestes dues receptes em saltaria les teves premises i m'autoconvidaria a sopar!