INGREDIENTS
200 g de farina
200 g de sucre
170 g d'oli d'oliva suau
4 ous
60 d d'anís
1 sobre de llevat
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 250ª, al posar les magdalenes baixar la temperatura a 215ª.
Separar els rovells de les clares.Batre els rovell amb el sucre, fins que dobli el seu volum.
Afegir l'anís i l'oli, remenar.
Muntar les clares a punt de neu.
Tamisar la farina amb el llevat i afegir-la a la preparació, quan estigui ben integrada incorporar les clares s a punt de neu.
Repartir en motlles i ensucrar.
Fornejar a 215 º durant 3 o 4 minuts, després baixar la temperatura a 190 i acabar de coure.
T'han quedat súper xules, Chus! Ben inflades! I amb toque d'anís... una delícia de magdalenes.
ResponEliminaimpresionants!!! m'encanten! i amb poquets ingredients! em sembla que aquesta tarda em posare a fer magdalenes....petons
ResponEliminaAnís... Si n'hi ha poc, sí que me'n menjaria una.
ResponEliminaTot és qüestió de gustos..
mmmmm, quines magdalenes! t'han pujat al cel.. i segur que han de fer una oloreta a anís.. què bones!! Petons.
ResponElimina