INGREDIENTS
200 g de farina
200 g de sucre
170 g d'oli d'oliva suau
4 ous
la ratlladura d'una llimona i el seu suc
1 sobre de llevat
maduixes
melmelada de maduixa
150 g de mascarpone
1 culleradeta de vainilla
4 cullerades de sucre llustre
60 g de xocolata blanca
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 250ª, al posar les magdalenes baixar la temperatura a 215ª.
Separar els rovells de les clares.Batre els rovell amb el sucre, fins que dobli el seu volum.
Afegir la ratlladura i el suc de la llimona i l'oli, remenar.
Muntar les clares a punt de neu.
Tamisar la farina amb el llevat i afegir-la a la preparació, quan estigui ben integrada incorporar les clares a punt de neu.
Repartir en motlles.
Fornejar a 250 º durant 3 o 4 minuts, desprès baixar la temperatura a 190 i acabar de coure.
Preparar una crema amb el mascarpone, la vainilla i el sucre llustre, barrejar bé i posar-a dens d'una màniga pastissera.
Treure el paper a les magdalenes, partir-les per la mitat i pintar-les amb melmelada de maduixa.
Felicitats pel blog. M'encanta.
ResponEliminaEndavant amb le spublicacions