INGREDIENTS
500 gr de farina
10 gr de sal
20 gr de sucre
25 gr de llavat fresc
1 ou
50 gr de mantega
250 ml de llet
250 ml de llet
aigua per pintar
llavors de sèsam
PREPARACIÓ
Aquesta recepte jo la faig amb la Kitchenaid, però també la podeu fer de la manera tradicional.
Primer es barregen tots els ingredients secs, la farina, la sal i el sucre. Es dissol el llevat amb 2 dits d'aigua tèbia i s'afageix a la preparació juntament amb la llet l'ou i la mantega a temperatura ambient i s'amasa tot. te que quedar una mica enganxifosa però elàstica. Es tapa amb film transparent pintat amb oli, i un drap ha sobre i es deixa reposar 1 hora. Passat aquest temps es formen el panets, es col.loquen a la safata de forn, es tapen altre cop amb el film i un drap i es deixen reposar entre 45 minuts i 1 hora.
Pinto els panets amb aigua i tiro per sobre el sèsam i al forn.
Coure a 210 uns 15 minuts
Coure a 210 uns 15 minuts.
t'han quedat genials! molt millors que els comprats! petons
ResponEliminaMolt original! La primera recpta que veig en honor aquest pa!
ResponElimina