dissabte, 11 de febrer de 2012

CREMA DE COLIFLOR


INGREDIENTS

1 colifor
1 porro
1 patata gran
aigua
oli d'oliva
sal
pebre
150 ml de crema de llet
1 lamina de pasta de full
100 gr de formatge parmesà

PREPARACIÓ

Talleu el porro i poseu-lo en una cassola amb una mica d'oli, quan agafi color afegiu-hi la patata i la coliflor tallats a troços,cobriu-ho amb aigua i que bulli.
Quan les verdures siguin cuites trèieu una mica d'aigua i  tritureu, afegiu-hi la crema de llet i rectifiqueu de sal i pebre.
Estireu la pasta de full i espolvorajeu-la amb el parmesà, plegueu la pasta i passeu-hi el curró per sobre. Talleu-la amb uns talladors de galeta i pinteu-les amb ou batut, poseu-la al forn a 190º.


Serviu la crema amb les galetes de pasta de full.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada