dijous, 12 d’abril de 2012

PASTÍS D'ESCORPORA

INGREDIENTS

1 kg descorpora
500 gr de lluç
12 gambes grans
4 ous
200 gr de nata
1 ceba
4 tomàquets de penjar
2 porros
sal i pebre

PREPARACIÓ

Talleu la ceba i el porro i poseu-ho en una cassola amb oli, quan agafi color afegiu un raig de vi blanc, un cop evaporat i afegiu els tomàquets pelats i sense llavors. ho deixeu un parell de minuts i afegiu el peix, que es dori i es cogui, no cal que estigui molt cuit, després el forn s'acabara de coure.
Treieu el peix de la cassola, l'esmicoleu i li treieu les espines, que en te moltes, i ho reserveu.
Peleu les gambes i fregiu-les amb una mica d'oli, quan estiguin fredes les talleu ben petites.
En un bol i poseu el sofregit, vigilant que no hi hagi cap espina, afegiu-hi el ous la nata una mica de sal i pebre i ho tritureu. Quan estigui ben batut i afegiu el peix que teniu esmicolat i les gambes ho remeneu be Peró no ho tritureu, hi tireu unes gotes de cognac ho poseu en un motlle untat amb mantega i ho poseu al forn al bany maria a 180º fins que estigui cuit, tarda una mica mes d'una hora.
Deixeu que refredi i desmot lleu-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada