divendres, 6 d’abril del 2012

PASTÍS DE DOS XOCOLATES

INGREDIENTS

PASTA BRISA:
250 gr de farina
125 de mantega
1 pessic de sal
75 gr de sucre
60 gr d'aigua

FARCIMENT:
1º- farcit
300 gr xocolata amb llet
200 gr de nata liquida
100 gr d'avellanes

2º- cobertura
250 gr de xocolata de cobertura
200 gr de nata liquida

Fem la pasta brisa. Ensorrem la farina, la sal i el sucre amb la mantega freda. Hi incorporem l'aigua amassem be. Estirem la pasta amb el curro i folrem un motlle rodó de 27 cm. Hi posem pes sobre paper sulfuritzat i ho coem al blanc.
Preparem el farcit, escafem la nata i fonem la xocolata amb llet, quan estigui ben fina i lluent i sense grumolls i afegim les avellanes triturades, ho remenem i ho deixem refredar.
Preparem la xocolata de cobertura, afegint la xocolata a la nata calenta.
Passem a muntar el pastís, primer el cobrim amb la xocolata amb llet i el deixem a la nevera fins que estigui dur, desprès el cobrim amb la xocolata de cobertura i deixem que endureixi.
I BON PROFIT!!!! QUE SON MOLTES CALORIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada