PA DE PESSIC:
5 ous
150 gr de sucre
70 gr de farina
70 gr de maizena
FARCIT:
150 gr de xocolata de cobertura
100 gr de nata
COBERTURA:
150 gr de mantega
3 cullerades de llet
60 gr de sucre glaç
PREPARACIÓ
Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les iemes, batre les iemes amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegim la farina i la maizena tamisada, tot remenat amb una espàtula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. Ho posem al motlle prèviament engrasat amb una mica de mantega i al forn.
Obriu el pa de pessic per la mitat i el farciu amb la xocolata que tindreu desfeta amb la nata.
Per cobrir el pastis es ba la mantega amb la llet i el sucre i es napa tot i es cobreix amb ametlles filetejades.
Mmmm quina pinta!!! m'encanta la cobertura de mantega!! m'apunto la recepta!! petons i bona pasqua!!!
ResponElimina