dimarts, 23 d’octubre del 2012

SALMÓ AMB PATATES I CEBA




INGREDIENTS

Salmó
ceba dolça
patates
farigola
oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Tallar la ceba a rodanxes ben fines, posar-la en un escorredora amb molta sal, durant 1 hora.

Rentar be la ceba per treure tota la sal i quan estigui ben escorreguda posar-la en un bol amb unes branque de farigola fresca i cobrir-la amb oli. Deixar-ho macerar 12 hores.




Bullir unes patates senceres amb pell, pelar-les i tallar-les a rodanxes.






 A sobre i posarem una capa de la ceba que hem preparat amb una mica d'oli i al damunt el salmó.



Molt facil  eh !!!    Bon Profit !!!


2 comentaris:

  1. un aperitiu delicios!! això ho he de tastar! petons

    ResponElimina
  2. Hola!

    Hem decidit que la teva recepta sigui la recepta de la setmana a la pàgina de Facebook de Lestevesreceptes.cat. L'enhorabona, i gràcies!

    https://www.facebook.com/pages/Lestevesreceptescat/371178396284981

    ResponElimina