dilluns, 16 de gener de 2012

GALETES


INGREDIENTS

200 gr de mantega
200 gr de sucre llustre
250 gr de farina fluixa
2 ous petits
sal
xocolata de cobertura
xacolata blanca
xocalata amb llet
fruits secs

PREPARACIÓ

Barrejeu la mantega a punt de pomada amb el sucre. Afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que quedi ben lligat. Afegiu-hi un pessic de sal, la farina i torneu-ho a remenar fins a obtenir una massa.
Estireu la masa amb l'ajuda d'un corró, que quedi entre 3 i 5 mm de gruix, i talleu-la amb un talla pastes.
Poseu-ho en safates de forn. Deixeu-ho reposar 24h a la nevera.
Al dia següent, feu-ho coure al forn a 180ºC, fins que sigui daurat.

Per a la cobertura (qualsevol de les tres), feu fondre cada una de les xocolates al bany maria.
Agafeu les galetes, una a una, pel costat i de cap per avall, i aneu-les sucant amb la xocolata seleccionada.
Abans que cristal.litzi, afegiu-hi els fruits secs.

Podeu fer una pasta amb turró de xixona, una mica de mantega i un raig de nata, fins obtenir una pasta amb la concistència suficient per omplir les galetes i fer un sandvitx. Després les podeu banyar amb la xocolata que volgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada