dilluns, 23 de gener de 2012

PA DE PESSIC FARCIT


INGREDIENTS

6 ous
150 de sucre
75 gr de maicena
75 gr de farina

Pel farcit i la cobertura:
250 gr de mascarpone
100 gr de sucre glas
el suc de 1/2 llimona
unes gotes de xarop de llimona (el podeu trobar a aqui)

PREPARACIÓ

Per fer el pa de pessic, podeu mirar la recepta bàsica del pa de pessic que trobareu en aquest bloc, en què només cal muntar les clares a punt de neu, batre els rovells amb el sucre fins doblar el seu volun i afegir-hi la farina i la maicena tamissades, i per últim, incorporar les clares a punt de neu, coure a 180º.
Per la crema, cal batre el mascarpone amb el sucre, i quan estigui ben integrat, afegir-hi el suc de llimona i el xarop, (la quantitat de xarop depèn una mica de cada un) jo us recmano que en tireu unes gotes i ho aneu provant.
Obriu el pa de pessic i farciu-lo amb la crema. Reserveu-ne una mica per cobrir-lo, ha de ser una capa fina. Bon profit! Llàstima que engreixi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada