dijous, 22 de maig de 2014

COCA DE PERA I FRUITS SECS






INGREDIENTES


1 planxa de pasta de full
2 peres
1 grapat de fruits secs, nous, avellanes, ametlles i nabius vermells
2 cullerades de sucre de canya
2 cullerades de mel
mantega

PREPARACIÓ

Pintar la pasta de full amb mantega.
Pelar i tallar la pera, repartir-la per sobre de la pasta de full i ensucrar-la.
Escalfar el forn a 190 i enfornar la coca.
Tallar els fruits secs i afegir-los a la coca al final de la cocció, els darrers 5 minuts.
Tot just sortir del forn regar la coca amb la mel.


INGREDIENTES

1 plancha de hojaldre 
2 peras 
1 puñado de frutos secos, nueces, avellanas, almendras y arándanos rojos 
2 cucharadas de azúcar de caña 
2 cucharadas de miel 
mantequilla 

PREPARACION 

Pintar el hojaldre con mantequilla. 
Pelar y cortar la pera, repartirla por encima de la masa de hojaldre y azúcararla. 
Calentar el horno a 190 y hornear la torta. 
Cortar los frutos secos y añadirlos a la torta al final de la cocción, los últimos 5 minutos. 
Nada más salir del horno regar la torta con la miel.

5 comentaris:

  1. Que bona, Chus! La pasta de full és tan versàtil!! I queda preciosa, aqeusta coca amb peres. molt ben presentada. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Què puc dir? Una coca deliciosa per la seva senzillesa i uns ingredients que combinen a la perfecció. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Sencilla pero seguro que riquisima, con esas peras, mmmm que buena. Un saludo.

    ResponElimina
  4. No n'he fet mai amb pera...m'apunto la idea....i amb fruits secs picadets per sobre...no tardaré a preparar-la! Petons!

    ResponElimina
  5. Té una bona pinta! M'ho apunto... Una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina