dissabte, 24 de maig de 2014



INGREDIENTS

Pasta fresca
1 ceba tendre
2 alls tendres
1/2 pebrot verd
8 o 10 espàrrecs verds
1 grapat de pèsols
200 gr de xampinyons                                            
               
julivert
100 gr de cansalada viada
100 gr de nata
sal i pebre
julivert
parmesà

PREPARACIÓ


Jo tinc la sort que quasi bé tots els ingredients son del nostre hort ecològic i amb el que i havia i alguna cosa més he fet un plat de pasta.
Primer he tallat totes les verdures, la ceba i el pebrot ben finets, la resta a daus.
En una paella amb oli d'oliva he posat a coure la ceba, al cap d'un moment i he afegit el pebrot, els he deixat agafar una mica de color i he afegit els espàrrecs, els alls tendres, sal i pebre.
En un casso amb aigua he fet arrancar el bull als pèsols i  un cop escorreguts els he afegit a la paella. En un altre paella amb una mica d'oli he fregit els xampinyons, al final de la cocció i he posat un all tendre i una mica de julivert.
A la mateixa paella que he fregit els xampinyons i amb la resta de l'oli de la seva cocció hi he fregit la cansalada, tallada a daus, la he reservat. Amb el suc que ha quedat a la paella i he posat a reduir la nata, amb una mica de sal i pebre.
En una cassola amb aigua sal i un raig d'oli he bullit la pasta.
La pasta ja escorreguda la he posat a la paella amb la reducció de nata i he afegit la resta d'ingredients que he cuit, totes les verdures i la cansalada, per escalfar-ho tot junt.
Abans de servir hi he ratllat parmesà i una mica de julivert.
Una plat exquisit pel meu gust!!










INGREDIENTES

pasta fresca
1 cebolleta
2 ajos tiernos
1/2 pimiento verde
8 o 10 espárragos verdes
1 puñado de guisantes                                                  
200 gr de champiñones
perejil
100 gr de panceta
100 gr de nata
sal y pimienta
perejil
parmesano

PREPARACIÓN


Yo tengo la suerte de que casi todos los ingredientes son de nuestro huerto ecológico y con el que y había y algo más he improvisado un plato de pasta .
Primero he cortado todas las verduras, la cebolla y el pimiento bien finos, el resto en dados .
En una sartén con aceite de oliva he puesto a cocer la cebolla, al cabo de un momento y he añadido el pimiento, los he dejado coger un poco de color y he añadido los espárragos, ajos tiernos, sal y pimienta.
En un cazo con agua he hecho arrancar el hervor a los guisantes y una vez escurridos los he añadido a la sartén. En otra sartén con un poco de aceite he frito los champiñones, al final de la cocción he puesto un ajo tierno y un poco de perejil .
En la misma sartén que he frito los champiñones y con el resto del aceite de su cocción he frito el tocino, cortado en dados, la he reservado . Con el jugo que ha quedado en la sartén y he puesto a reducir la nata, con un poco de sal y pimienta .
En una cazuela con agua sal y un chorro de aceite he hervido la pasta .
La pasta ya escurrida la he puesto en la sartén con la reducción de nata y he añadido el resto de  ingredientes que he cocidos, todas las verduras y el tocino, para calentar todo junto.
Antes de servir he rallado parmesano y un poco de perejil.
Una plato exquisito para mi gusto


MARIDADGE / MARIDAJE





3 comentaris:

  1. Un plat excel·lent, amb una combinació d'ingredients molt encertada i deliciosa. M'encanta. Petons.

    ResponElimina
  2. La pasta amb verdures és un plat complet, consistent i sa...i així com el presentes tu, ja entra pels ulls! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. aquesta pasta ha de ser deliciosa, Quina gana que fa venir! Una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina