dijous, 8 de maig de 2014

QUART MENÚ DE 7€


INGREDIENTS

1/2 kg de mongeta tendre
150 gr de maduixes
100 gr de formatge gorgonzola
culleradeta de melmelada de maduixa
oli, sal i vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ


Rentar i tallar a la mongeta i bullir-la amb aigua i sal.
Rentar i tallar les maduixes.
Fer una vinagreta amb l'oli, la sal, el vinagre i la cullerada de melmelada.
Per presentar el plat, posar les mongetes, una mica de formatge esmicolat, les maduixes i regar-ho amb la vinagreta.

Mongeta-1'25€
maduixes-0'50€
formatge-1€
---------------------
                2'75€

POLLASTRE










INGREDIENTS

1/2 pollastre tallat petit més 2 aletes
4 alls tendres
julivert
un raig de conyac
curri
oli i sal

PREPARACIÓ

Posar una paella amb oli al foc.
Barrejar la sal amb una mica de curri per salar el pollastre.
Afegir el pollastre a la paella i deixar que cogui a foc viu perquè quedi torrat i daurat, tirar-hi un raig de conyac, desprès és pot abaixar el foc per garantir que quedi ben cuit.
Tallar els alls tendres i el julivert.
Quan ja estigui practicament cuit, afegir-hi els alls tendres, deixar-los un minut i posar-hi el julivert i apagar el foc.

Pollastre-2'50
Alls - ? Jo els he collit de l'hort però no crec que valguin gaire.

PRÉSSEC





Una llauna de préssec amb almívar i una mica de nata amb spray

Llauna de préssec- 0'98

TOTAL

2'75
2'50
0'98
-------
6'23   
Queda marge pel alls i el julivert....!!!




INGREDIENTES

1/2 kg de judías verdes
150 gr de fresas
100 gr de queso gorgonzola
1 cucharadita de mermelada de fresa
aceite, sal y vinagre de Módena

PREPARACIÓN

Lavar y cortar las judías y hervirlas con agua y sal .
Lavar y cortar las fresas .
Hacer una vinagreta con el aceite, la sal, el vinagre y la cucharada de mermelada .
Para presentar el plato, poner las judías, un poco de queso desmenuzado, las fresas y regar con la vinagreta .

Judía - 1'25
fresas - 0'50
queso -1
---------------------
                2'75

POLLO


INGREDIENTES

1/2 pollo cortado pequeño más 2 aletas
4 ajos tiernos
perejil
un chorro de coñac
curry
aceite y sal

PREPARACIÓN

Poner una sartén con aceite al fuego.
Mezclar la sal con un poco de curry para salar el pollo.
Añadir el pollo a la sartén y dejar que cueza a fuego vivo para que quede tostado y dorado, echar un chorro de coñac, después se puede bajar el fuego para garantizar que quede bien cocido.
Cortar los ajos tiernos y el perejil.
Cuando ya esté prácticamente cocido, añadir los ajos tiernos, dejarlos un minuto, poner el perejil y apagar el fuego.

Pollo - 2'50
Ajos - ? Yo los he recogido del huerto pero no creo que valgan mucho.

MELOCOTON

Una lata de melocotón en almíbar y un poco de nata en spray

Lata de melocotón- 0'98
TOTAL

2'75
2'50
0'98
-------
6'23
Queda margen para ajos y el perejil .... !

4 comentaris:

  1. Quin menú tan bo, Chus, i què barat tot! L'amanida amb les maduixes és sorprenent i el pollastre, amb el toc de curri i els alls tendres, ha d'estar deliciós. Un menú per provar-lo. Petons.

    ResponElimina
  2. Barato y muy rico todo huuuuu, me quedo con tu propuesta.Besossss

    ResponElimina
  3. Et torno la visita! quina bona pensada això dels menús, i aquest pollastre amb alls tendres ha d'estar deliciós... una abraçada Chus!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina