diumenge, 18 de maig de 2014

TORRADA DE PERA I GORGONZOLA






INGREDIENTS

2 peres
250 gr de formatge gorgonzola
100 gr de nous
mel                                                                                                      
pa
mantega

PREPARACIÓ

Per fer aquesta recepta podeu triar el pa que més us agradi, unes mini baguets, unes llesques de pa de pagès...
Primer cal untar lleugerament el pa amb una mica de mantega i torrar-lo, ja sigui al grill del forn o a la torradora.
A sobre de les torrades i poseu el formatge gorgonzola, una bona capa.
Rentar les peres i sen se pelar-les tallar-les a rodanxes.
Picar les nous.
Posar la pera a sobre del pa amb formatge i posar-ho al grill fins que el formatge estigui casi fos, llavors afegir-hi les nous i deixar-ho una mica més.
Al sortir del forn i ruixar-les amb mel.




INGREDIENTES 

2 peras 
250 gr de queso gorgonzola 
100 gr de nueces 
miel 
pan 
mantequilla 

PREPARACION 

Para hacer esta receta puede elegir el pan que más le guste, unas nini baguettes, unas rebanadas de pan de payés ... 
Primero hay que untar ligeramente el pan con un poco de mantequilla y tostarlo, ya sea en el grill del horno o la tostadora. 
Encima de las tostadas poner el queso gorgonzola, una buena capa. 
Lavar las peras y  sin pelarlas cortarlas en rodajas. 
Trocear las nueces. 
Poner la pera encima del pan con queso y ponerlo al grill hasta que el queso esté casi fundido, entonces anadir  las nueces y dejarlo un poco más. 
Al salir del horno  regar con miel.


MARIDADGE / MARIDAJE



6 comentaris:

  1. Ostres...un d'aquests vespres em preparo una torradeta així, qué bona...mmmm! Petons!

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta!!I quina combinació de sabors tan bona!! M'encanta!!I les fotos molt, molt maques!!Un petonet

    ResponElimina
  3. Mmmmmmmhhh!!! M'encanta el gorgonzola!!! Això deu estar de vici!!!

    ResponElimina
  4. Boníssima proposta, Chus! Ingredients que lliguen súper bé!

    ResponElimina
  5. quina torrada tan deliciosa!!! queda super bé! petons

    ResponElimina
  6. Bufff... un autèntic plaer per al paladar, quina delícia! Petons.

    ResponElimina