divendres, 2 de maig de 2014

XIPS DE CARXOFES




LA MEVA COLLITA DE CARXOFES










INGREDIENTS

4 carxofes
farina
oli
sal

PREPARACIÓ


Tallar les carxofes molt fines, jo ho faig amb la maquina de tallar elèctrica.
posar les carxofes tallades dins d'un escorredor per salar-les i enfarinar-les, sacsejar-les i tornar a tirar farina, a fi de què quedin ben arrebossades.
Preparem una paella amb oli ben calent per fregir les carxofes fins que quedin cruixents.




INGREDIENTES

4 alcachofas
harina
aceite
sal

PREPARACIÓN

Cortar las alcachofas muy finas, yo lo hago con la maquina de cortar eléctrica.
poner las alcachofas cortadas dentro de un escurridor para salarlas y enharinarlas, sacudirlas y volver a tirar harina, a fin de que queden bien rebozadas.
Preparamos una sartén con aceite caliente para freir las alcachofas hasta que queden crujientes.




3 comentaris:

  1. Boníssims, Chus! és la meva manera preferida de menjar carxofes!! Petons

    ResponElimina
  2. I què bones són les xips de carxofa. I si són de collita pròpia, insuperables! Petons.

    ResponElimina
  3. Així m'encanten...haig de provar de fer-ne a casa!!! Petons!

    ResponElimina