Ingredients:
200gr de farina
200gr de sucre
4 ous
60ml d'oli d'oliva
60ml d'anís
50gr de coco ratllat
200gr de xocolata de cobertura
25gr de mantega
25ml d'aigua
1 sobre de llevat royal
Preparació
Separar les clares dels rovells. Muntar les clares a punt de neu.
Posar en un bol la sucre, els rovells, la farina tamissada, l'anís, l'oli i el coco i ho barrejem amb la ajuda d'unes varilles elèctriques (jo faig servir el termomix, però amb la batedora també és possible). Quan tot estigui ben barrejat hi afegim el royal i anem incorporant les clares a punt de neu amb moviments envolvents.
Ho passem a un motlle de forn i ho coiem a 180º, amb el forn precalentat, uns 35 o 40 minuts, depenent del forrn.
El podeu farcir amb melmelada d'albercoc.
Per fer la cobertura, fonem la mantega amb l'aigua i afegim la xocolata i posem al bany María. Banyem el pastís amb la xocolata i decorem al nostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada