dijous, 21 d’abril del 2011

ROSBIF SEGONS EN JAMIE OLIVER

Aquesta és una recepta que vaig veure fer en Jamie Oliver i que jo he adaptat una mica.

Ingredients


Filet de vedella

Les espècies:
sàlvia
romaní
farigola
flor de sal
pebre

Per la salsa:
xampinyons
ceba
vi negre
1 cullerada de farina
una mica de brou
oli d'oliva
sal
pebre

Per acompanyar:
patates
farigola
romaní
mantega
oli d'oliva
sal

Preparació


Posar a bullir les patates sencers amb pell amb aigua i sal.
Filetejar els xampinyons i picar la ceba. Posa la ceba a coure en una paella amb una mica d'oli, quan estigui toveta afegir-hi els xampinyons i deixar cuure. Tirar un bon raig de vi negre i deixar reduir, afegir una culleradeta de farina, coure-la una mica i tirar-hi una mica de brou, que casi tapi els xampinyos.
Que redueixi una mica i ja tenim la salsa feta.
Piquem les herbes i les escampem per sobre la fusta de tallar, escampem sal i pebre i arrebossem el tros de filet. Escalfem una paella i quan estigui ben calenta, hi tirem un raig d'oli i posem la carn.
Si la voleu més cuita la podeu coure una mica més al forn.
Posem una paella al foc amb una mica de mantega i oli, quan estigui ben calent i tirem les patates tallades amb pell, una branca de romaní i una mica de farigola. Han de quedar ben torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada