Ingredients:
-patates
-botifarra negra
-trompetes de la mort (fresques)
-foie
-un ou
-una ceba
-oli d'oliva
-oli de tòfona
Tallar les patates en rodanxes de mig centímetre i posr-les a bullir amb oli sense passar de 80ºC fins que siguin toves. Escorre-les sobre paper de cuina i reservar. Passar per la paella les trompetes i caramelitzar la ceba tallada fina. Escorre-la sobre paper de cuina i reservar. Passem la butifarra negra per la paella per escalfar-la.
Muntem el plat: amb l'ajuda d'un motlle d'acer, posem primerament una base de patata, a sobre la ceba. Després una capa de butifarra negra, una capa de trompetes, una altra capa de patata, una capa de foie i una altra capa de trompetes. Ho coronem amb un ou ferrat sense oli.
Ho reguem tot amb una mica d'oli de tòfona, i ja estarà llest per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada