dimarts, 17 de maig de 2011

CREMA DE MONGETA VERDA AMB CRUIXENT DE PERNIL IBÈRIC


Ingredients:
1/2 kg. de mongeta
dues patates petites
una ceba
100gr. d'encenalls de pernil
250ml. de nata
1litre i mig de brou de pollastre
oli
sal

Preparació:
Netegem les mongetes. Pelem les patates i la ceba. En una cassola amb una mica d'oli hi daurem la ceba, i una mica la patata. Ara ho posem tot a coure amb el brou i hi afegim una part de les mongetes. (En reservarem una part que bullirem a part i deixarem al dente per a la decoració del plat). Quan estigui al punt, triturem el brou de patata, ceba i mongeta fins que quedi una crema ben fina. Hi afegim la nata i ho deixem coure uns minuts. Rectifiquem de sal.

Muntatge del plat:
Al fons d'un plat hi posem les mongetes que hem bullit deixant-les cruixents, a sobre posem els encenalls de pernil, que prèviament haurem passat per la paella, i amb compte, al voltant, hi tirem la crema. Servim la resta de la crema en una gerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada