dimarts, 31 de maig de 2011

TATIN D'ALBERCOCS - APRICOT TATIN TART



Ingredients:
albercocs
6 cullerades de sucre
2 cullerades d'opoto
pasta de full

Preparació:
Rentar el albercocs i partir-los per la meitat. En una cassola que pugui anar al foc, fem un caramel amb el sucre i l'oporto, hi afegim els albercocs i els caramel·litzem  sense que es desfagin. Treiem la cassola del foc i tapem els albercocs amb una làmina de pasta de full del diàmetre de la cassola, la pintem amb ou i la posem al forn que tindrem precalentat a 190º.
Un cop cuita la treiem del forn i en calent li donem la volta com si fos una truita, els albercocs han de quedar a sobre i la pasta de full a sota.
Serviu-la amb nata.

-English version:


Ingredients:
apricots
6 spoonful of sugar
2 spoonful of oporto wine
shorstcrust pastry

Preparació:
Clean the apricots and cut them in halves. In a pan, we make caramel with the sugar and oporto wine, we add the apricot halves and we leave them to cook. We take the pan out of the fire and we put the apricots in a tart mould. we cover the apricot halves with a sheet of shortcrust pastry that we will have painted with egg. We put the mould in the oven that will be preheated at 190ºC.
Once the crust is baked and golden we take the tart out of the oven and we turn it around, so the apricots will be on top. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada