dimarts, 3 de maig del 2011

UN BERENAR DE MAGDALENES

Ingredients

3 ous
180gr de sucre
70gr de llet
150gr d'oli de girasol
210gr de farina
1i 1/2 cullerades de vainilla
2 cullerades d'essència d'anís
la ratlladura de 1 taronja
la ratlladura de 1 llimona
2 sobres de gasificant, 1 de cada color

PER EL GUARNIMENT

200gr de xocolata amb llet
50ml de nata líquida

200gr de xocolata sense llet
40ml d'aigua
1 cullrada de mantega

200gr de xocolata blanca

Preparació

Batre els ous amb el sucre, afegir la llet, l'oli, la vainilla, l'anis, la ratlladura de la taronja i la ratlladura de la llimona i batre fins integrar tots els ingredients. Afegir-hi la farina tamissada i els sobres de gasificant.
Preparar els motlles de les magdalenes i omplir-los fins una tercera part, espolvorejar amb sucre i posar al forn previament calentat a 215º. Passats uns 6 o7 minuts quan les magdalenes ja comencen a pujar, baixar la temperatura a 190º fins que estiguin cuites.
Per guarnirles amb xocolata amb llet, escalfem la nata i afegim la xocolata i remenem fins que estigui fosa, si cal ho podem posar uns segons al microones. Un cop fosa la col.lquem dins una màniga pastissera i la deixem refredar.
Per la xocolata blanca, simplement hem de fondre-la al bany María i després posar-la a dins de la màniga pastissera fins que refredi.
Per la xocolata negra, escalfem l'aigua i la mantega i afegim la xocolata, remenant fins que estigui ben desfeta. Un cop desfeta la posem dins de la màniga i la deixarem refredar.
Un cop les xocolates estan al punt per treballar-les decorem amb l'ajuda de la boquilla que ens agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada