dimarts, 31 de maig del 2011

PANNACOTTA



Ingredients:
5oo ml de nata
4 fulles de gelatina
4 cullerades de sucre
250gr de cireres
80gr de sucre
1 llimona

Preparació:
Possar en remull les fulles de gelatina.
Escalfar la nata amb el sucre i quan estigui a punt de bullir la retirem del foc i afegim les fulles de gelatina, remenant bé fins que es dissolgui. Repartir en motlles o copes i deixar refredar a la nevera unes 2 hores.
Treure el pinyons a les cireres i posar-les a coure amb el sucre i el suc d'una llimona, quan les cireres estiguin toves ho retirem del foc i ho triturem i ho deixem refredar.
Desmotllem la pannacotta i la servim amb el preparat de cireres per sobre.

English version:


Ingredients:
5oo ml heavy cream
4 jelly sheets
4 spoonfuls of sugar
250gr cherries
80gr sugar
1 lemon

Procedure:
Put the jelly sheet in a bowl with water.
Heat the heavy cream with sugar without boiling. Place out of the fire and add the jelly sheets, mixing it well until blended. Put in a mould or several moulds and put in the fridge. 
Take the bone off the cherries and put in a pan with sugar and the juice of a lemon. Once the cherries are moisted we place it out of the fire and we leave it to cool. 
Take the pannacotta out of the mould and serve with the cherries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada