dimarts, 3 de maig de 2011

POLLASTRE AL CURRI - CURRY CHICKEN



Aquesta és una recepta de la María Savic.

Ingredients:
2 o 3 pits de pollastre
1ceba
1all
1 tomàquet
1 poma
llorer
conyac
jerez
curri
brou de pollastre
3 cullerades de coco rallat
una mica de safrà
arròs o cuscus
mango

Preparació
Tallar els pits de pollastre a trossets petits, posar sal i pebre i passar-los un moment per la paella amb oli ben calent. Fer un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet quan tingui color afegir-hi la poma pelada i ratllada, el curri, el safrà, el conyac i el jerez, deixar evaporar i tirar el brou i el pollastre. En l'últim moment, quan ja és cuit hi afegim les 3 cullerades de coco rallat.
Servim acompanyat d'arròs blanc o cuscus i mango tallat a trossets.

English version:

Ingredients:
2 or 3 chicken breasts
1 onion
1 garlic
1 tomato
1 apple
laurel
cognac
sherry
curry
chicken broth
3 spoonfuls of dried coconut
a pinch of saffron
rice or cous-cous
mango

Procedure:
Cut the chicken breast in small pieces, put salt and pepper, and put in a pan with hot olive oil. Make a sauce with onion, garlic, and tomato. When it becomes colorful, we add a peeled and zested apple, curry, saffron, cognac, and sherry. We leave it to cook and we add the broth and the chicken pieces. And at the last moment, we put 3 spoonfuls of dried coconut.
We serve it garnished with rice or cous-cous and mango.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada