diumenge, 20 de maig de 2012

BRAÇ SALAT


INGREDIENTS

4 ous
100 gr de farina
60 gr de sucre

Farcit

150 gr de pernil dolç
200 gr de formatge per untar
2 tomàquets madurs
5 o 6 fulles d'ensiam
cibulet

PREPARACIÓ


Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les rovells, batre les rovells amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegir la farina i la maizena tamisada, tot remenat amb una espàtula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. En una safata i posem paper de forn prèviament engrasat amb una mica de mantega i aboquem la massa procurant que el gruix sigui uniforme.
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Retirar la lamina de pa de pessic del forn i l'enrrotllar-la amb un drap humit, això evitara que el pa de pessic s'obri i es trenqui al farcil.
Estirar la planxa de pa de pessic i untar-la amb el formatge, repartir per sobre el pernil dolç, per sobre l'ensiam i el tomàquet pelat i tallat a rodanxes. Enrotllar el pa de pessic i napar amb la resta de formatge.
Decorar amb cibulet.

1 comentari:

  1. ha de ser bonissim aquest braç fet amb el pa de pessic. l'he provat amb pa de motlle, pero aquesta versió ha de ser millor segur!! ptons

    ResponElimina