INGREDIENTS
4 ous
100 gr de farina
60 gr de sucre
Farcit
150 gr de pernil dolç
200 gr de formatge per untar
2 tomàquets madurs
5 o 6 fulles d'ensiam
cibulet
PREPARACIÓ
Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les rovells, batre les rovells amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegir la farina i la maizena tamisada, tot remenat amb una espàtula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. En una safata i posem paper de forn prèviament engrasat amb una mica de mantega i aboquem la massa procurant que el gruix sigui uniforme.
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Retirar la lamina de pa de pessic del forn i l'enrrotllar-la amb un drap humit, això evitara que el pa de pessic s'obri i es trenqui al farcil.
Estirar la planxa de pa de pessic i untar-la amb el formatge, repartir per sobre el pernil dolç, per sobre l'ensiam i el tomàquet pelat i tallat a rodanxes. Enrotllar el pa de pessic i napar amb la resta de formatge.
Decorar amb cibulet.
ha de ser bonissim aquest braç fet amb el pa de pessic. l'he provat amb pa de motlle, pero aquesta versió ha de ser millor segur!! ptons
ResponElimina