Ingredients:
-200 gr de sucre
-250 gr de perles de xocolata negra
-200 gr de mantega
-200 gr de farina per biscuit
-4 ous
-un sobre de llevat
-un polsim de sal
Per al farciment:
100 ml de nata
200 gr de xocolata
Per a la cobertura:
250 ml de nata
-300 gr de perles de xocolata
Per decorar:
150 gr de maduixes
100 gr de virutes de xocolata blancaç
100 gr de virutes de xocolata amb llet
100 gr de virutes de xocolata negre
unes fulles de menta
Preparació:
Fonem part de la mantega amb tota la xocolata al bany maria i la reservem. Batem la resta de la mantega amb els rovells d'ou i el sucre fins que blanquegi. A aquesta crema afegim la farina tamissada, ho barregem amb la mantega i la xocolata foses. Afegim el llevat i la sal. Finalment, afegim les clares muntades a punt de neu.
Posem mantega en un motlle de 24 i hi posem la massa. Ho introduïm al forn a uns 180ºC durant uns 40 min (punxeu-lo per veure si està llest).
Treiem el pastís del forn i el deixem refredat, preferiblement desmotllat i sobre una reixa. Un cop fred, el tallem per la meitat amb compte.
Escalfem els 100 ml de nata i afegim els 200 gr de xocolata, desfem i deixem refredar. Amb aquesta xocolata farcim el pastís
Ara fem bullir la nata i afegim una miqueta d'aigua, i un cop ha bullit, ho retirem del foc i afegim la mantega i la xocolata. Ho barregem fins obtenir una salsa brillant. Cobrim el pastís amb la xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada