700 gr de salmó en una suprema
12 gambes
1 ceba
2 porros
2 tomaquets
1/2 got de vi blanc
4 ous
200 ml de nata
oli
sal
pebre
PREPARACIÓ
Coure el salmó a la planxa, retirar totes les espines, esmicolar i reservar.
Talleu la ceba i el porro i poseu-ho en una cassola amb oli, quan agafi color afegiu un raig de vi blanc, un cop evaporat i afegiu els tomàquets pelats i sense llavors.
Peleu les gambes i fregiu-les amb una mica d'oli, quan estiguin fredes les talleu ben petites.
En un bol i poseu el sofregit, vigilant que no hi hagi cap espina, afegiu-hi el ous la nata una mica de sal i pebre i ho tritureu. Quan estigui ben batut i afegiu el peix que teniu esmicolat i les gambes, ho remeneu be però no ho tritureu, i ho poseu en un motlle untat amb mantega i ho poseu al forn al bany maria a 180º fins que estigui cuit, tarda una mica mes d'una hora.
Deixeu que refredi i desmotlleu-lo.
m'agraden molt aquests pastissos de peix, semblen com mousses, estan fresquets i passen sense gana....ideals per a l'estiu! petons
ResponElimina