Vaig llegir aquesta recepta algun lloc a Internet i no he pogut tornar ha trobar-lo, la vaig fer de memòria així que no se si es ben be igual, però en tot cas es molt diferent de com jo la feia, i he de dir que aquesta es exelent, el millor cheesecake que he fet mai
INGREDIENTS
Per la base:
200 gr de galetes
120 gr de mantega
Cheesecake:
1 kg de formatge philadelphia
200 gr de sucre
35 gr de farina
5 ous
80 ml de nata
1 cullerada de vainilla
la ratlladura d'una llimona
Per la cobertura:
200 ml de creme frêche
2 cullerades de sucre
1/2 cullerada de vainilla
100 gr de xocolata blanca
PREPARACIÓ
Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega semi fosa. Cobrir amb la pasta resultant un motlle desmuntable i guardar a la nevera un mínim d'una hora.
En un bol batre el sucre i els ous, afegir la nata, la vainilla, la ratlladura de llimona, la farina i per ultim el formatge. Abocar la crema obtinguda en el motlle. Coure a 180º 15 minuts, després baixar la temperatura a120º i coure uns 90 minuts.
Mentrestant prepar la cobertura, barrejar la creme frêche amb les dos cullerades de sucre i la vainilla.
Treure el pastís del forn i tirar-hi per sobre la crema que hem preparat, tornar-lo ha posar al forn 15 minuts mes.
Guarnir amb la xocolata blanca ratllada.
Les figures son fetes de pasta de sucre.
Les figures son fetes de pasta de sucre.
Juasss quina pintassa!!! m'encanten els pastissos de formatge i aquest es ben diferent als que he vist!! m'agrada! petons
ResponEliminaSembla tan tendre... Me'n menjaria un bon tall ara mateix.
ResponElimina