Ingredients
4 ous
200 gr de farina fluixa
200 gr de sucre
60 ml d'oli d'oliva suau
el suc d'una taronja
la ralladura d'una taronja
200 gr de xocolata sense llet
2 sobres de gasificant per a reposteria. un blanc i un blau
Preparació
Fondre la xocolata al bany María amb 5 cullerades d'aigua i reservar.
Separar les clares dels rovells i muntar les clares a punt de neu.
Batre els rovells amb el sucre, afegir-hi el suc, la ralladura de taronja i l'oli, i tornar a batre, quan tot estigui ben barrejat hi afegim la farina tamisada, remanem bé i afegim la xocolata, i els sobres de gasificant. Aquesta barreja queda molt espessa i compacta, pero no passa res, afegir-hi les clares a punt de neu s'esclareix, afegiu-les a poc a poc procurant que no es baixin.
Coure al forn, que haurem precalentat a 180º, uns 35 o 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada