dimarts, 8 de març del 2011

ROSTES DE SANTA TRESA - SPANISH SWEET FRIED BREAD "TORRIJAS"



Aquesta es una recepta molt sencilla, que jo he vist fer a casa meva desde petita, i la faig tal com diu la meva mare que la feia la meva àvia.

Ingredients 

Una barra de pa una mica sec
2 ous
llet
sucre
oli de girasol

Preparació

Es talla la barra de pa a lesques no gaire gruixudes, es baten els ous i posa la llet en un bol apart.
Es mullen les llesques de pa amb llet i després es pasen per ou i es fregeixen, es treuen i es deixen sobre un paper absorvent per ensucrar-les mentres encara estan calentes.
Menjeu-les acompanyades d'una copeta de vi dolç.

------ English version

Ingredients:

1 baguette left to dry (the day before)
2 eggs
milk
sugar
sunflower oil

Procedure:

Cut the bread in thin loafes, whip the eggs in a bowl and put the milk in another.
First we put the loafes in the milk, and then cover them with the eggs, individually.
We deep fry them, we cover them with sugar while it's hot.
We recommend to eat them together with sweet wine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada