Ingredients:
-lluç
-tomàquet
-ceba
-fulla de llaurer
-julivert
-all picat
-farina
Preparació:
Netegem el lluç. I amb les espines, el cap, ceba, tomàquet, una fulla de llaurer i una branca de julivert fem el fumet. El colem i el reservem.
Posem en un cassola amb oli una mica d'all picat. Hi tirem una cullerada de farina. Quan estigui dissolta, hi tirem el fumet. Deixem bullir una estona. Hi tirem el lluç, les cloïsses i els pèsols. Deixem coure.
-English Version
Ingredients:
-a whole hake
-tomatoes
-onions
-olive oil
-flour
-peas
-laurus
Procedure:
We clean the hake. We take the bone and the head and we put it together in a casserole with tomatoes, onions and some laurus leaves. We leave it cooking for a while. We percolate this and put aside.
We put some olive oil and garlic in a casserole. We add a spoonful of flour. Once it is dissolved, we add the "fumet" (the sauce from the bones, the head, tomato, onions, ...). We leave it to boil. We add the meat of the hake, the peas and we leave it to cook until it's done.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada