dimarts, 25 de març del 2014

PANNA COTTA DE LLIMONA








INGREDIENTS / INGREDIENTES

5oo ml de nata
4 fulles de gelatina
4 cullerades de sucre
2 cullerades de pasta de llimona
la ratlladura d'una llimona
unes fulles de menta



-------------------------------------------------------------------

500 ml de nata
4 hojas de gelatina
4 cucharadas de azúcar
2 cucharadas de pasta de limón
la ralladura de limón
unas hojas de menta

PREPARACIÓ / PREPARACIÓN

Possar en remull les fulles de gelatina.
Escalfar la nata amb el sucre i quan estigui a punt de bullir retirar del foc i afegir les fulles de gelatina i la pasta de llimona, remenar bé fins que es dissolgui.
Repartir en motlles o copes i deixar refredar a la nevera unes 2 hores.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poner las hojas de gelatina en remojo.
Calentar la nata con el azúcar, cuando este a punto de hervir retirar del fuego y añadir las hojas de gelatina y la pasta de limón, remover bien hasta que se disuelva.
Repertir en moldes y dejar enfriar en el frigorifico unas 2 horas.



6 comentaris:

  1. Que bona que ha de quedar, aromatitzada amb llimona!

    ResponElimina
  2. Bona idea la de posar-hi llimó, li ha de donar un toc lleugerament àcid que ha de contrastar molt bé amb la nata. Deliciós. Petons.

    ResponElimina
  3. Con limón tiene que estar buenísima. No hay más que ver la buena pinta que tiene en la foto. Se me hace la boca agua. Un besote.
    Aliño con cariño

    ResponElimina
  4. M'agraden molt les pannacottes! Amb aquest gustet de llimona deu estar boníssima!
    Petons

    ResponElimina
  5. A mi totes les nates cuites m'encanten.... i amb aquesta pasta de llimona, ha de ser deliciosa! En tinc un pot, així que la provaré de fer! Petons!

    ResponElimina
  6. ha d'estar boníssima, amb el que m'agrada a mi la llimona. algú pot dir-me on comprar la pasta, no l'havia vist mai gràcies

    ResponElimina