diumenge, 30 de març de 2014

PIT D'ÀNEC






INGREDIENTS

2 pits d'ànec
150 g de melmelada de cirera
1 ceba gran
500 ml de vi negre
maduixes
oli
sal 
pebre




PREPARACIÓ

Escalfar la planxa i coure el Magret amb força sal i pebre.
Picar la ceba i coure-la amb el greix de la cocció de l'ànec i una mica de sal molt lentament, que quedi caramelitzada. 
Afegir el vi negre i deixar reduir. Per ultim posar la melmelada i deixar coure  5 minuts.
Servir la carn amb la salsa. guarnir amb unes maduixes i acompanyar amb puré de patates.


2 pechugas de pato 
150 g de mermelada de cereza 
1 cebolla grande 
500 ml de vino tinto 
fresas 
aceite 
sal 
pimienta 


PREPARACIÓN 

Calentar la plancha y cocer el Magret con bastante sal y pimienta. 
Picar la cebolla y cocerla con la grasa de la cocción del pato y un poco de sal muy lentamente, que quede caramelizada. 
Añadir el vino tinto y dejar reducir. Por último poner la mermelada y dejar cocer 5 minutos. 
Servir la carne con la salsa. adornar con unas fresas y acompañar con puré de patatas.





4 comentaris:

  1. Genial, brutal, deliciós.... petons.

    ResponElimina
  2. L'ànec m'agrada molt i aquest pit, com tu l'has preparat, em sembla deliciós...i acompanyat d'un bon cava...immillorable! Petons!

    ResponElimina
  3. Que melós que es veu... la combinació amb la fruita vermella, no falla!
    Marta

    ResponElimina