dijous, 27 de març de 2014

POLLASTRE AL FORN DE LLENYA









UN POLLASTRE FET EN UN ANTIC FORN DE LLENYA, UN AUTENTIC PRIVILEGI!!!!!


INGREDIENTS:


1 pollastre
sal
curry
farigola
sàlvia
romaní
alls
1 ceba
2 tomàquets 
2 patates
1 copa de conyac
una mica de llard de porc ibèric

PREPARACIO

Fregar el pollastre amb una mica de llard.
En un bol petit barrejem sal i curry per sal·lar el pollastre, el posem en una bandeja de forn juntament amb les herbes i els alls, la ceba, les patates i els tomàquets tallats i sense oli, i l'enfornem .
Passada una mitja hora, donem la volta al pollastre i tirem el conyac.
El deixem fins que estigui cuit.





INGREDIENTES 


1 pollo
sal
curry
tomillo
salvia
romero
ajos
1 cebolla
2 tomates
2 patatas
1 copa de coñac
un poco de manteca de cerdo ibérico

PREPARACION 


Frotar el pollo con un poco de manteca.
En un bol pequeño mezclamos sal y curry para sal instalar el pollo, lo ponemos en una bandeja de horno junto con las hierbas y los ajos, la cebolla, las patatas y los tomates cortados y sin aceite, y lo horneamos.
Pasada una media hora, damos la vuelta al pollo y echamos el coñac.
Lo dejamos hasta que esté cocido.


2 comentaris:

  1. Tu ho has dit: un autèntic privilegi, un sabor totalment diferent al del forn tradicional. Qui pugués tenir un forn d'aquests a casa! Petons.

    ResponElimina
  2. Jo també ho penso...un forn de llenya és un bé escàs i molt preuat...Jo en vull un a la cuina de casa! Petons!

    ResponElimina